Красимир Николов

Красимир Николов

старши вицепрезидент за Централна и Източна Европа във FOX Networks Group

Вече 12 години Красимир Николов участва в налагането на FOX Networks Group Bulgaria като медийна група, която разпространява нишовите телевизионни канали FOX, 24KITCHEN, SKY News, Nat Geo Wild, National Geographic и др. Първоначално като финансов директор, а по-късно като управляващ директор за България, Балканите и още 19 страни от Централна и Източна Европа, Николов успява да превърне офиса в София в регионален хъб за програмиране, техническо обезпечаване на разпространението на каналите и финансов контрол. Днес FOX Networks Group е една от най-бързо развиващите се медийни групи в България с над 5% пазарен дял. През 2015 г. той поема управлението на бизнеса и на територията на бившите съветски републики.
Кариерното развитие на Красимир Николов минава през отговорни финансови позиции в „Делойт България“, Би Ти Ви и „Петрол“ АД. Магистър по финанси с квалификация Cable Executive Management Program на Harvard Business School.

Пламен Мирянов

Пламен Мирянов

собственик и председател на съвета на директорите на „АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ” АД

Арх. Пламен Мирянов е създател, собственик и председател на съвета на директорите на „АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ” АД – строително-инвестиционна компания с 24-годишна история в проектирането, инвестирането и строителството. Компанията има 65 завършени жилищни сгради и комплекси в столицата. Като син на професор по архитектура той завършва Университета по архитектура, строителство и геодезия в София със специалност „Архитектура” и „Жилищни сгради и комплекси”. Притежава магистърска степен по бизнес администрация към „ИНТЕГРА” - Канада, сертификати по финанси, финансови инструменти и системи за финансиране на бизнес с недвижими имоти, маркетинг и управление на процеса, бизнес етика и социална ангажираност на организацията, организация на структурите на управление на акционерни дружества. Арх. Мирянов има редица специализации за подготовка на мениджъри и лидери, управление на кадри, организиране и структуриране на средни и големи бизнес организации и програмен курс за изграждане на лидерите на средни и големи предприятия.

Пламен Цеков

Пламен Цеков

съосновател и изпълнителен директор на „Скейл Фокус“ АД

За пет години управляваната от Пламен Цеков софтуерна компания „Скейл Фокус“
завършва над 120 проекта за клиенти от 24 държави по света и е носител на повече от 50 национални и международни отличия. Компанията има офиси в София, Лондон, Пловдив, Мюнхен, Цюрих и Вашингтон. Цеков има над 15 години опит в ИТ индустрията и позиционирането на българския талант на пазара на софтуерни и аутсорсинг услуги. Член е на борда на Българската аутсорсинг асоциация.

Тим Курт

Тим Курт

изпълнителен директор и вицепрезидент на „Аурубис България“ АД

Тим Курт е начело на „Аурубис България“ от 2014 г. Дружеството е лидер в производството на катодна и анодна мед в региона и един от водещите износители у нас. Кариерата му в концерна започва през 2006 г. като вицепрезидент „Корпоративна логистика“. В периода 2009-2013 г. заема и функцията на мениджър “Иновации” на концерна, където участва в реализацията на множество проекти и в България.
Курт е роден в Бремен, Германия. Специалист по логистика от Университета по приложни науки в град Фрийдберг, Германия. Започва кариерата си в Unilever като ръководител “Износ”, след което оглавява отдел „Логистика“ за брандовете Milupa и Pulmoll. От 2004 до 2006 г. живее и работи в Полша, като заема позицията директор “Верига доставки”.

Цветелина Николова

Цветелина Николова

управляващ директор на „Катаржина Естейт“, „Белица Уайнъри“, „Кончерто Уайнъри“ и „Платинум Брандс“

Цветелина Николова ръководи бизнеса на винарските изби „Катаржина Естейт“, „Белица Уайнъри“, „Кончерто Уайнъри“, както и на дистрибуторската компания за вина и високоалкохолни напитки „Платинум Брандс“. Стартира кариерата си през 2001 г. в Red Bull България, след което работи в „Белведере България“, където достига до позицията управител на холдинга.
Цветелина Николова е бакалавър по политология на френски език и магистър по международни икономически отношения от УНСС. Завършва най-престижния международен институт по винарство International Organization of Vine and Wine с две международни дипломи. Мениджърските качества на Цветелина Николова са признати неколкократно от местни бизнес форуми и издания. Два пъти е сред десетте финалисти в конкурса „Мениджър на годината“ - през 2015 и 2016 г.

 12 

E-mail:

Парола: