Дарина Стоянова

Дарина Стоянова

изпълнителен директор на "Престиж-96" АД

Дарина Стоянова е начело на „Престиж-96“ от края на 2014 г. Под нейно ръководство компанията се превръща в производител номер едно по дял в продажбите в стойност във всяка една от категориите на пазара в България, в които оперира. Постига 20% ръст на продажбите, над 55% ръст на EBITDA през 2016 спрямо 2014 г. и разширява дейността на компанията в нови пазарни категории и международни пазари.
Преди „Престиж“ Дарина работи повече от 14 години за гиганта Henkel, 9 от които като президент на „Хенкел България“. Член е на управителния съвет на Съвета на жените в бизнеса в България. Основател е на инициативата "Училище за лидери: Вдъхнови (се)!", чиято цел е да подпомага личностното развитие и кариерното насочване на ученици.

Елена Дречева-Владимирова

Елена Дречева-Владимирова

изпълнителен директор на „Коника Минолта Бизнес Солюшънс България“ ЕООД

През 2005 г. Елена Дречева става първият служител на българското дружество на японската Konica Minolta – глобален бранд за иновативни бизнес и ИТ решения. Професионалната й кариера в сферата на ИТ сектора продължава вече 19 години. Следва стопанско управление и международни отношения в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Има множество сертификати за продажба, маркетинг и управление на проекти. През 2006 г. е отличена за „Най-млада жена предприемач“ от Министерството на труда и социалната политика.

Ерик де Кандидо

Ерик де Кандидо

управляващ директор на IMI България

Ерик де Кандидо управлява "Интегрейтид Микро-Електроникс България" ЕООД, поддоставчик на електронни компоненти, шприцоване на пластмаса, автоматизация и подготовка на кабелни снопове с два завода в Ботевград и дизайнерски център в София. Компанията е част от структурата на глобалната Integrated Micro-Electronics, Inc, която притежава 15 производствени звена, разположени във Филипините, Китай, Сингапур, САЩ, Мексико, България и Чехия.
Де Кандидо не е чужд на българския бизнес. Изкарва 9 години в EPIQ, като преди това 10 години работи за различни заводи на Valeo в Полша, Франция, Иран и Мароко. Кариерното му арзвитие е главно в автомобилната индустрия. Завършил е инженерство със специализация по производсвтени системи, както и Висшето училище по електроника и електротехника в Амиен, Франция.

Ивайло Славов

Ивайло Славов

Основател и изпълнителен директор на BULPROS

Лидерът на една от най-бързо растящите български софтуерни компании има повече от 20 години международен опит в областта на информационните технологии, финансовите услуги, аутсорсинга и човешките ресурси. Ивайло Славов ръководи банковия бизнес в отдел „Централноевропейски финансови услуги“ на Unysis. В Microsoft Германия оглавява бизнес направленията „Финансови услуги“ и „Производство“, а в Comparex (PC Ware) е пряко отговорен за управлението на бизнес линията „Професионални услуги“ в регион Европа, Близък изток и Африка. Заема позициите директор услуги в Аdecco за Източна Европа и Балканите, както и изпълнителен директор на Adecco България. Има магистърска степен по международна бизнес администрация и бакалавърска степен по международни отношения от УНСС. Дипломиран икономист от университета „Гьоте“ във Франкфурт.

Илия Гърков

Илия Гърков

вицепрезидент на „Дънди Прешъс Металс Канада“ и изпълнителен директор за България

Д-р инж. Илия Гърков ръководи дейностите на дружествата „Дънди Прешъс Металс Челопеч" ЕАД и „Дънди Прешъс Металс Крумовград" ЕАД. По образование е минен инженер. Притежава магистърска и докторска степен от Минно-геоложкия университет „Св. Иван Рилски", София. Посвещава кариерата си на добивната индустрия, като 25-годишния си опит придобива в България, Австралия и Армения. Стартира в рудник „Стефан Стефанов“, ГОРУБСО – Златоград, и работи последователно в рудник „Елаците“ и "Челопеч". Има сертификат и диплома по мениджмънт от Свободния университет във Великобритания и магистърска степен по програмата "Мениджмънт за организационно съвършенство" на Нов български университет. Изиграва ключова роля за реализацията на редица важни промени и подобряването на ефективността на добива в дружествата на „Дънди Прешъс Металс“ както в Челопеч, така и в Армения.

 12 

E-mail:

Парола: