АЛЕКСАНДЪР ДУРЧЕВ, основател и управител на All Channels Communication. Има три магистратури - по бизнес администрация от Американския университет в България, по връзки с обществеността от Софийския университет "Св. Климент Охридски" и по политически мениджмънт и публични политики от съвместната програма в Нов български университет и Българското училище за политика "Димитър Паница". Преподавател е в Американския университет в Благоевград и в СУ "Св. Климент Охридски". Лектор е на български и международни форуми.

АЛЕКСАНДЪР МИЛАНОВ, генерален директор на БМВ Фертрийбс ГмбХ-Клон България от 2007 г. От март 2013 до септември 2014 г. е генерален директор и на BMW Group Румъния. От април 2003 до февруари 2007 г. е директор маркетинг и продажби на Willi Betz Ltd.Co.KD - Balkan Star, като отговаря за марките Mercedes-Benz, Mitsubishi, Chrysler, Jeep, Dodge, Setra. Преминал е през няколко длъжности във Willi Betz Ltd.Co.KD - "Балкан Стар" - ръководител на проекта за интегриране на марки Mercedes-Benz, Mitsubishi, Chrysler, Jeep, Dodge и маркетинг и връзки с обществеността на Mercedes-Benz. Владее английски, немски и руски.

АНДРЕЙ АЛЕКСАНДРОВ, изпълнителен директор на ЗАД "Алианц България Живот", част от "Алианц България Холдинг". В холдинга е изпълнителен вицепрезидент и член на изпълнителния комитет. Това, че работата му е свързана с най-важните човешки ценности - децата, живота, семейството, здравето, че е близо до клиентите, му носи най-голямо удовлетворение. Магистър е по застраховане и осигуряване и бакалавър по финанси. Завършил е различни специализации и обучения - по мениджмънт и управление на бизнеса в Ню Йорк, подписваческа дейност, риск мениджмънт, мениджмънт на клиентски портфейл в Лондон, управление на дистрибуцията във Виена и Мюнхен. Бил е директор злополуки и здравно застраховане в AIG България, регионален мениджър продажби в "Алианц България".

БОРЯНА РАДЕВА, основател и един от главните мениджъри на "Евромаркет Груп". Завършила е икономика на промишлеността и право в УНСС. Работила е в задгранична дирекция на индустриалния конгломерат КЗУ - тогавашен монополист в производството на танкери, цистерни и т.н., с големи обекти в Чехия, Кувейт, Бруней и др. Председател е на фондация "Етерна". Говори испански език. Омъжена, майка на двама сина. Казва, че най-добрият начин да успееш в бъдещето е, като го създаваш сам.

ВАЛЕНТИНА ДИКАНСКА, първият български управител в 45-годишната история на BASF в България. Тя има магистърска степен от УНСС и специализация по мениджмънт и маркетинг в Майнц, Германия. Започва кариерата си в Министерството на финансите. По-късно ръководи вътрешния одит в един от водещите немски производители на потребителски стоки. През 2002 г. започва работа в BASF ЕООД като директор финанси и администрация. От 2011 г. е назначена от борда на директорите на BASF SE за управител, като поема поста от д-р Херберт Фиш, вицепрезидент за Югоизточна Европа. Омъжена е, има син и дъщеря.

ВАНЬО АЛЕКСИЕВ, собственик и управител на дружествата "Биомет" и "Глобал Биомет". Роден е в Монтевидео, Уругвай. Завършил е електронна техника в Техническия университет в София, както и международни икономически отношения. През 1991 г. основава "Биомет". Ръководените от него дружества са сред лидерите в автомобилните превози на пътници и товари в България. Имат офиси в Лондон, Париж и Барселона. Реализира и друг голям проект - три соларни паркa в Угърчин, Пчеларово и Севлиево.

ИНЖ. ВИКТОР ПАВЛОВ, управител на "Микроинвест" ООД от 20 години. Компанията е специализирана в разработката на счетоводен и търговски софтуер. Завършил е Техническия университет в София, специалност "Компютърни системи и управление". Компанията оперира в над 34 държави на 4 континента. Носител е на редица български и международни награди и сертификати. Владее английски и руски език.

ВЛАДИМИР ДИЧЕВ, изпълнителен директор на "ЧЕЗ Трейд България", дъщерно дружество на ЧЕЗ, а.с., Прага. Присъединява се към "ЧЕЗ Груп" през 2006 г. като мениджър бизнес развитие. От 2008 г. е изпълнителен директор, като отговаря за управлението на търговията и продажбата на електрическа енергия в България. През 2004-2006 г. работи в АЕЦ "Козлодуй" като част от търговския екип, реализирал сделки на свободен пазар. През 2002-2004 г. участва в стажантска програма в Ню Джърси, САЩ. Магистър е по счетоводство от УНСС. Притежава сертификат Dale Carnegie, Cambridge, по продажби и мениджмънт. Председател е на управителния съвет на Асоциацията на търговците на електроенергия в България в периода 2011-2013, а от 2013 г. е зам.-председател.

ГЕОРГИ БЕЛОВСКИ, изпълнителен директор на "Топлофикация София" ЕАД. Преди това е бил изпълнителен директор и член на УС на "Общинска банка" АД. Завършил е финанси и кредит в УНСС, както и редица курсове в страната и чужбина, сред които "Международна лидерска програма за управление на качеството", Токио, Япония, "Общински облигационен пазар" в Румъния и други.
Владее английски, немски и руски език. Участвал е в проекти като "Японска банка за международно сътрудничество" (JBIC) по проект "Разширяване на софийското метро", участие в преговорите по проект "Концесия на софийската водоснабдителна и канализационна система" и други.

ГЕОРГИ ГЕГОВ, изпълнителен директор и член на УС на "Булгартрансгаз" ЕАД. Магистър е по право от УНСС. В периода 2003-2006 г. работи като юрисконсулт в "Булгаргаз" ЕАД. Заемал е ръководни позиции в "Софийски имоти" ЕАД, "Булгаргаз" ЕАД, "Южен поток - България" АД. Най-голямо удоволствие в работата му е, че работи с екип от висококвалифицирани специалисти в областта на енергетиката и природния газ, изграден в продължение на дълги години. Както и постигането на поставените пред дружеството приоритети и реализацията на проектите.

ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ, изпълнителен директор на "Адеко България". Компанията се занимава с консултиране в сферата на човешките ресурси. Има повече от 14 години опит в управлението на местни и международни компании, сред които: Xerox, Sciant (VMWare) & CableTel. Преди да поеме управлението на "Адеко България", е регионален директор за Югоизточна Европа в "Моторола" и изпълнителен директор за България.
Завършил е средното си образование в Калифорния, САЩ. Бакалавър е по бизнес администрация и приложна икономика от Американския университет в България.

ГЕОРГИ ДЕЯНОВ, изпълнителен директор на "ЕКО България".
Работи в компанията от 2005 г. Бил е финансов и административен директор, както и директор "Финанси" в големи международни фирми, сред които "Сарантис България", "Тойота Балканс" и "Крафт Фуудс България". Магистър по индустриален бизнес от УНСС. Специализирал е мениджмънт, връзки с крайни и бизнес клиенти и счетоводство в Open University в Лондон.

ПРОФ. ГЕОРГИ ДИМИТРОВ, основател и управляващ съдружник на Адвокатско дружество "Димитров, Петров и Ко.". Доктор по право на информационните и комуникационните технологии от Католическия университет в
Льовен, Белгия. Завършил е право в СУ "Св. Климент Охридски", специализирал е в Академията по американско и международно право в Далас, Тексас. Носител на стипендията "Виктор Фолсом". Председател е на Центъра по право на информационните и комуникационните технологии. Член е на Научния консултативен съвет към Европейския институт по въпросите на личната неприкосновеност, арбитър в Чешкия арбитражен съд, единствения арбитражен орган за разрешаване на спорове в домейна .eu, назначен от Европейския регистър на имена на домейни в интернет. Арбитър в Международния арбитражен съд към Алианса за правно взаимодействие. Владее английски, италиански, испански и руски.

ГЕОРГИ УЗУНОВ, регионален директор за Германия и Източна Европа на Sitel - американска компания, една от водещите в аутсорсинг индустрията в световен мащаб. Започва работа в Sitel България през 2008 г. като директор на офиса в София, където по това време работят 120 души. После става регионален директор за България и Сърбия, а от 4 години ръководи и офиси в Германия. В края на април тази година фирмата отвори втория си офис в България, във Варна, като плановете са в края на следващата година там да са наети над 200 служители. Под негово ръководство в региона работят над 3000 души. Преди Sitel повече от десет години живее и работи в Румъния, Украйна и Русия. Завършил е индустриален мениджмънт в УНСС. Специализира финанси и международни отношения. Владее английски, руски и украински. Роден е и живее в София, семеен, с две деца.

ДВОРЖЕ МИУ, генерален директор на RADISSON Blu Grand Hotel, Sofia, от 2012 г. Преди това е работил в RADISSON Blu Hotel, Букурещ, Румъния, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Букурещ, Hotel Athenee Palace Hilton, Букурещ. Роден е в Румъния. Завършил е Американския университет в Букурещ, Румъния.

 12345 

E-mail:

Парола: